Racor tankkaussuppilot valikoimassa

Racor RFF tankkaussuppilo on suunniteltu heille, jotka joutuvat tankkaamaan polttomoottorikäyttöisiä laitteita vaihtelevissa olosuhteissa; sellaisilla polttoaineilla joiden puhtautta ei voi taata.

Suppilo on varustettu erikoisvalmisteisella 50 mikronin suodattimella joka on käsitelty voimakkaan pintajännityksen omaavalla erikoismateriaalilla; päästää polttoaineen läpi muttei vettä ja epäpuhtauksia. Yhdistettynä mekaaniseen erotteluun ja tehokkaaseen suodattimeen, voidaan polttoaineen seaasta poistaa 99 prosenttisesti vesi ja kaikki mekaaniset partikkelit 50 mikroniin saakka.

Suodatin pystyy erottelemaan veden joka ei ole emulsoitunut veteen tai siihen ei ole lisätty veden pintajännitystä poistavaa pakkasnestettä ym. (emulsoituneen veden poistoon tarvitaan Racor-venturisuodatin).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ominaisuuksia:
– vahva konstruktio
– PTFE-pinnoitettu terässuodatin
– neljä eri teholuokkaa: 10, 13, 19 tai 46 litraa / min
– sähköä johtava materiaali, joka estää staattista sähköä
– ruostevapaa
– itsepuhdistuva
– ei vaihdettavia osia
– sopii erinomaisesti veneilijöille, konemiehille, metsureille, moottorikelkkailijoille, karavaanareille, mökkeilijöille, kotitalouksiin, moottoripyöräilijöille jne..

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 020 7119 888 tai tule käymään!

www.varaosalinna.fi

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>